9
letuo
letuo2
letuo.3
Hello, teka kanggo takon produk kita!

Sugeng rawuh ing Leadpacks

Leadpacks (Xiamen) Environmental Protection Packing Co., Ltd. didegaké ing 2009 lan setya kanggo kemasan plastik. Miwiti riset ing tas biodegradable ing 2014, lan resmi miwiti produksi tas biodegradable lan compostable ing 2016. Kita uga dijupuk seri sertifikat related DIN EN13432 certified, ISO certified, laporan test FDA, SGS, lan paten etc.

Pabrik kita kalebu area luwih saka 6000 meter persegi lan duwe luwih saka 50 mesin otomatis, kalebu mesin blowing film, mesin cetak kanthi kecepatan dhuwur 11 warna, mesin nggawe tas, lan liya-liyane. Iki ora mung nyuda biaya lan rega manufaktur, nanging uga kanthi efektif ningkatake efisiensi produksi lan kualitas produk. Ayo para pelanggan entuk rega sing paling apik lan kualitas lan layanan sing paling apik.

kasus kita

acara studi kasus kita

produk kita

Produk kita njamin kualitas

  • 0YR

    Perusahaan Didegake

  • 0TON

    Kapasitas produksi saben wulan

  • 0M2

    Area pabrik

  • 0

    Miwiti riset ing
    teknologi biodegradasi

  • 0

    Pelanggan saka
    negara lan wilayah

Kekuwatan kita

Layanan pelanggan, kepuasan pelanggan